Rujan 28, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

Poziv na radionicu terapijskog ronjenja

U sklopu projekta JA SAM PAUK - „Ponosan, Aktivan, Uključen, Koristan“ (broj ugovora: UP.02.2.2.10.0041) kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, nastavljaju se radionice terapijskog ronjenja, koje provodi partner na projektu Ronilački klub veterana 4. gardijske brigade.

Na radionicu terapijskog ronjenja mogu se prijaviti hrvatski branitelji kao i članovi obitelji hrvatskog branitelja, smrtno stradalog odnosno nestalog hrvatskog branitelja i hrvatskog vojnog invalida: bračni drug i djeca te izvanbračni drug koji je braniteljem do njegove smrti, zatočenja ili nestanka živio u zajedničkom kućanstvu najmanje tri godine ili kraće ako je u izvanbračnoj zajednici rođeno zajedničko dijete.

Broj sudionika je po radionici ograničen na maksimalno 4 osobe zbog epidemioloških mjera.

Napomena: Svi sudionici prilikom dolaska na radionicu, potpisuju Izjavu o odgovornosti. Sami sudionici moraju biti zadovoljavajućeg zdravstvenog stanja, što podrazumijeva da nemaju zdravstvenih tegoba vezanih uz unutarnje uho, upaljene sinuse, plućne bolesti kao i astmu.
Molimo sve koji su zainteresirani da se prijave za sudjelovanje pozivom na broj 021/ 771-554 radnim danom između 08:00 i 16:00 ili e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Terapijsko ronjenje 8 2020

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

projektza

Europska unijaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

lenta eu