Listopad 28, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

Obavijest o održavanju druge psihološke grupne radionice "Kako uspješnije komunicirati?"

Listopad 12, 2020

U sklopu projekta JA SAM PAUK - „Ponosan, Aktivan, Uključen, Koristan“ (broj ugovora: UP.02.2.2.10.0041) kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, održat će se druga grupna radionica na temu: „Kako uspješnije komunicirati?“, koju će izlagati mag. psih. Marina Sarić.

Cilj radionice je upoznati sudionike sa psihologijom komunikacije, komunikacijskim procesom i vrstama komunikacije. Kroz različite grupne aktivnosti imate priliku osvijestiti i poboljšati vlastite sposobnosti i vještine komunikacije.

Radionica će se održati 16.10.2020. u 10:00 sati u prostorijama Udruge veterana 4. gardijske brigade, na adresi Ruđera Boškovića 25, 21000 Split. Radionica je namijenjena veteranima i njihovim članovima obitelji (roditelji, supružnici ili djeca).

U skladu s preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom, ograničen je broj sudionika na radionici. Svi sudionici su obavezni nositi zaštitne maske za lice. Molimo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje pozivom na broj 095 4005 086 ili e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno dolaskom u prostorije Udruge, radnim danom od 08:00 do 16:00h.

Veselimo se Vašem dolasku!

eufondovi lenta cl

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

projektza

Europska unijaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

lenta eu