Kolovoz 22, 2018

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

Poziv na javnu tribinu

Pozivamo sve zainteresirane članove Udruge veterana 4. gardijske brigade na javnu tribinu vezanu za Nacrt prijedloga Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji.

Javna tribina će se održati u prostorijama Udruge veterana 4. gardijske brigade u utorak 11. 07 .2017. godine u 19. sati na adresi Udruge u ulici Ruđera Boškovića 25. Split.

Tribinu organiziramo s ciljem pojašnjenja predloženog Nacrta , te da konstruktivnom raspravom i prijedlozima dodatno unaprijedimo predložene mjere i doprinesemo donošenju što kvalitetnijeg novog Zakona o hrvatskim braniteljima.

Napominjemo da je navedeni Nacrt prijedloga Zakona 23. 06. 2017. godine predstavio ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved u Zagrebu te je isti dat u javnu raspravu u Republici Hrvatskoj koja traje do 21. 07. 2017. godine.

Molimo sve zainteresirane članove Udruge veterana 4. gardijske brigade da se odazovu u što većem broju, te da se informiraju i ozbiljno pripreme za tribinu koristeći Nacrt prijedloga Zakona na web stranici → https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=5567

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Poginuli pripadnici 4. GBR

Online monografija

korica monografija

Veteranska odora

upute o nosenje odore