Svibanj 20, 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

U Splitu održane dvije radionice Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

U okviru Programa podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva održano je niz dvodnevnih radionice u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu i Splitu.

Radionica „Upravljanje projektnim ciklusom u projektima financiranim u sklopu Europskog socijalnog fonda (ESF)“ održana je 05. i 06. studenoga 2018. godine u Regionalnoj podružnici Split.

Polaznike radionice Slobodan Škopelja i Nives Ivelja iz Udruge „MI“ - Split upoznali su s projektnim ciklusima prijave i realizacije projekata uz poseban naglasak na analizu problema na koje prijavitelji mogu naići, uz objašnjenje izrade proračuna te praćenja i evaluacije.

Druga dvodnevna radionica „Menadžment volontera u sklopu projekata financiranih kroz Europski socijalni fond (ESF)“ održana je 13. i 14. studenoga 2018. godine.

Predavači iz Volonterskog centra Split Udruge „MI“, koji je ujedno i Regionalni volonterski centar za područje Dalmacije upoznali su polaznike s osnovama volonterstva od njihovog osnivanja na području Hrvatske do danas, te im pokazali načine na koji mogu potaknuti volonterstvo i u svojim udrugama i ustanovama.